taavaletoso - o se auala e faʻateleina ai tupe maua o tolauapiga

E mananaʻo tagata tolauapi ia i latou, e tusa ai ma le Lipoti o Tolauapiga.Ina ua fesiligia e uiga i lo latou fiafia i le faiga e nonofo ai, o taavaletoso ufiufi na siitia i le ono pasene i luga o le 2021. O le mea moni, o tagata tolauapi faaleaiga e sili atu i fausaga e pei o taavaletoso nai lo fale.

toulletent-fou6

O taavaletoso ufiufi ua faateleina le lauiloa i le 27%, o le maualuga o fausaga uma, ae na o le 2% o fausaga uma o tolauapiga o taavaletoso.

O lona uiga o loʻo i ai le avanoa tele mo le faʻatupulaia i lenei maketi.O le mea moni, Sage Outdoors Consulting fai mai o karavan e tulaga tolu i le 12 sili ona maualuga tau o aso taʻitasi i le $389, o lona uiga o lau tupe teufaafaigaluega e mafai ona maua ai tupe maua tele i lea tausaga ma lea tausaga.

16.6 miliona aiga na oʻo ile 2022

6.5 miliona i le 2020.

Matou te ofoina atu taavaletoso ma faletaele atoa, lea e maua ai se $30-$60 faaopoopo i le po i tupe maua i aso taitasi.

I nisi vaega o taavale toso lafoga o le a faavasegaina o ni meafaigaluega, Talanoa i lau tausitusi lafoga mo fautuaga.

E vave ona totogi a tatou taavaletoso mo i latou lava.I le averesi, e mafai ona e toe maua lau tupe teufaafaigaluega i lalo ifo o le lua tausaga.

Upega tafa'ilagi:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 13088053784


Taimi meli: Ian-06-2023