O nisi fautuaga mo le filifilia o se nofoaga e tolauapi ai

O nisi fautuaga mo le filifilia o se nofoaga e tolauapi ai.aloese mai lamatiaga masani

1.1 Pe a tolauapi i tafatafa o le vaitafe.

Se'i manatu i le si'itia o le vai o le vaitafe e mafua mai i timuga tau.

E le gata e tatau ona e mafaufau pe iai le mamafa o timuga i totonu o le tolauapiga, ae faʻapea foʻi pe iai timuga mamafa i le pito i luga o le vaitafe.

Ua tatou iloa uma o le aoina o vai timu e umi se taimi.O le mea lea, e tatau foi ona silasila totoʻa i ai pe na mamafa timuga i le pito i luga o le vaitafe i nai aso ua tuanaʻi.

Afai e tatau ona e tolauapi i tafatafa o le matafaga o le vaitafe.Su'e ni fa'ailoga o le tafia o vaitafe i luga o le talafatai ma fa'atulaga lau nofoaga i luga a'e o nei fa'ailoga.E mafai fo'i ona e fa'atulaga ni masini lapata'i vave e fa'amautinoa ai lou saogalemu.Ua fa'atulaga le masini lapata'i vave ina ia lava le taimi e alu ese ai pe a oso a'e le vaitafe.

E mana'omia fo'i ona fuafua mamao auala mo le fa'asaoina.

toulletent-product-emperortent-3 (6)

1.2 Pe a tolauapi i lalo o le mauga

Mafaufau i tulaga lamatia e mafua mai i maa pau.

O papa mauga o le a tau i le siosiomaga faalenatura ma pauu pe a aafia i malosiaga mai fafo.E pei o le agi o le matagi, timuga, faʻalavelave manu poʻo mafuie laiti.

O le mea lea, pe a tolauapi i lalo o le mauga, ia mataʻituina pe o iai ni faʻailoga o maʻa paʻu i lalo o le mauga, pe o maʻa maʻa, ma pe o le a paʻuʻu maʻa pe a afaina i malosiaga mai fafo.

H04534c9cf915405180d9d3494037f1eaE

1.3 Pe a tolauapi i le togavao

Mafaufau i meaola ma laau lamatia.

Pe a mate se laau, e leai se malosi o ona lālā, ma a agi le matagi, e paʻuʻū lālā e ono faaleagaina ai.

O laau maualuluga e mafai ona faaoso uila i taimi o faititili.O le mea lea, e le o se nofoaga talafeagai e tolauapi ai i tafatafa o nei ituaiga o laau e lua.

O manu i totonu o le vaomatua e ono afaina ai, e le na o manu feʻai, e pei o luko ma urosa.E osofa'ia fo'i e manu fe'ai tagata i fafo pe a fefefe ma puipuia a latou tama.O le mea moni, o le leaga e mafua mai i nisi iniseti e matua matautia foi.E pei o apogaleveleve, pi, ma isi.

toulletent-product-belltent-06 (1)
tourletent-lotustent-product-1
tourletent-product-tipitent-4 (4)

O le filifiliga o ie o le fale'ie tolauapi na gaosia e Tourletent e matua fa'amaoni lava.O le cotton ma le Oxford ie matou te filifilia e tete'e loimata, e le susu ma le palapala.E fa'apipi'i upega fa'ama'i iniseti i avanoa fa'a ea ma faitoto'a ma ulufafo, lea e mafai ona fa'ato'a lelei ai le fa'alavelave e mafua mai i iniseti.O le ie faavae e faia i mea e sili atu ona ofuina ma le susu, lea e mafai ona faʻamafanafanaina le faleie ma mago i luga o le eleele i siosiomaga eseese.Tourletent e maua ai e oe se tolauapi sili atu.

Upega tafa'ilagi:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Telefoni/WhatsApp/Skype: +86 13088053784


Taimi meli: Aukuso-31-2023