Tourle Ultimate Comfort ma Laulelei Safari Fale'ie

I le sosaiete faʻaonaponei, o le tele ma le tele o tagata o loʻo sailia se faiga tafaoga e mafai ai ona latou vavalalata i le natura e aunoa ma le ositaulagaina o le mafanafana ma le taugata. O tolauapiga faʻaleaganuʻu e masani ona vaʻaia o se auala e toe faʻafesoʻotaʻi ai le natura ma sola ese mai le vevesi ma le vevesi o le taulaga, ae e aumaia ai foi le tele o faʻalavelave. Ae ui i lea, faatasi ai ma le tulai mai o le "glamping" (tolauapiga matagofie), o mea uma ua suia filemu.Safari Fale'ie, i le avea ai o se tasi o sui o le glamping, e maua ai se tolauapiga fou mo tagata faimalaga o loʻo tuliloaina le olaga maualuga.

O le a le Fale'ie Safari?

O le Safari Tent na afua mai i Aferika, na faʻaaoga muamua e tagata suʻesuʻe i le vao. I aso nei, faʻafetai i suiga atamai a tagata mamanu, Safari Tents e le gata o loʻo faʻatumauina a latou uluaʻi faʻataʻitaʻiga vao ae o loʻo faʻaogaina ai faʻaonaponei faʻamafanafanaga ma mea taugata. O se ituaiga fale e tuʻufaʻatasia ai le mafanafana, taugata, ma le paʻi o le atamai. O totonu e masani ona faʻapipiʻiina i meaafale matagofie, moega faʻalelei, faletaele tumaoti, ma isi mea faʻapitoa, e mafai ai e malo ona fiafia i se fale-pei o le fale aʻo faʻatofuina i le natura.

fale'ie torretent-Safari M9 (2)
fale'ie torretent-Safari M9 (6)

Faamafanafanaga

Mo le tele o tagata fiafia i le natura e le manaʻo e tuʻuina atu mea faʻaonaponei, faʻamafanafanaga o se iloiloga taua pe a filifilia se sitaili tolauapi.Faleie Safaritaulaʻi i faʻamatalaga uma i la latou mamanu e faʻamautinoa ai se poto masani mo malo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o totonu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faʻamaʻi ma moega, faʻatagaina malo e fiafia i le faletalimalo e pei o le moe e oʻo lava i le vao. E le gata i lea, o faleie ua faʻapipiʻiina i le faʻamafanafana ma le ea malulu, faʻamautinoaina se siosiomaga mafanafana mafanafana mo malo i le tausaga atoa.

fale'ie torretent-Safari M9 (3)
toulletent-Safari M9 faleie (5)

Tulaga taugata

A Safari Fale'iee le na o se nofoaga e nofo ai ae o se ata o se olaga matagofie. O totonu e masani ona teuteuina i meaafale maualuluga ma mea faʻaoga, e pei o fola laupapa, sofa faʻalelei, ma moli matagofie. O nei teuteuga maualuga e le gata ina faʻaleleia ai le siosiomaga atoa o le faleʻie ae faʻatupuina ai foi se siosiomaga matagofie ma le faʻalelei mo malo. I le taimi nei, o le tele o Safari Tents e ofoina atu faletaele tumaoti ma vai vevela, e mafai ai e malo ona fiafia i se taʻele mafanafana e oʻo lava i le vao.

Pe a faatusatusa i tolauapiga masani, o le mafanafana faʻapitoa o le Safari Tent e sili atu ona fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. O le fa'amafanafanaga fa'apitoa e fa'atusalia ai se olaga e tulituliloa le tulaga maualuga e aunoa ma le fa'atauva'a tele. I totonu o le Safari Tent, e mafai e malo ona fiafia i le matagofie ma le toʻafilemu o le natura aʻo maua avanoa i mea faʻaonaponei. Pe o se tafaoga fiafia mo le toʻalua poʻo se tafaoga a le aiga, e mafai e Safari Tents ona maua se aafiaga faʻapitoa mo tafaoga.

fale'ie torretent-Safari M9 (7)
toulletent-Safari M9 faleie (4)

Tagata Fa'atonu Mana'omia

Faleie Safarie fetaui lelei mo i latou e fiafia i glamping. O nei tagata e masani ona fiafia i femalagaaiga ma faʻataʻitaʻiga ae o loʻo i ai foi tulaga maualuga mo o latou olaga. Latou te sailia se isi ituaiga o tafaoga tafaoga, o se tasi e mafai ai ona latou latalata i le natura e aunoa ma le ositaulagaina o le mafanafana ma le faʻaonaponei. Safari Tents o le filifiliga sili lea e fetaui mo nei tagata.

Pe nofo i totonu o se togavao toafilemu po o se vaituloto matagofie, e mafai e Safari Tents ona ofo atu i malo se olaga tulaga ese. O iinei, e le gata e mafai e malo ona fiafia i le matagofie o le natura ae e malolo foi i se siosiomaga matagofie ma le mafanafana. O lenei tuufaatasiga o le natura ma le tamaoaiga o le olaga fou lea o loʻo tuliloaina e tagata faʻaonapo nei. Afai o loʻo e suʻeina foʻi se sitaili tafaoga e mafai ai ona e latalata i le natura e aunoa ma le ositaulagaina o le mafanafana ma le taugata, taumafai se Safari Tent ma iloa le tulaga tulaga ese o glamping.

Upega tafa'ilagi:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Telefoni/WhatsApp/Skype: +86 13088053784


Taimi meli: Iuni-14-2024