O le Lalelei o le Fale'i Bell Tipi

I le lalolagi fa'aonaponei, o lo'o fa'atupu ai le fa'atekonolosi ma o lo'o pulea e laufanua o le taulaga i le tafailagi, o lo'o i ai se faatosinaga e le mafai ona fa'afitia e toe feso'ota'i ma le natura. O se tasi o auala e ausia ai lenei mea o le faatofuina o oe lava i fafo tele, siosiomia e vaaiga, leo, ma manogi o le lalolagi masani. Ma o le a se auala sili atu e iloa ai lenei mea nai lo le nofo i totonu afale'ie logo tipi?

O le fale'ie logo tipi, o se tu'ufa'atasiga o mamanu masani a Amerika Amerika ma le tolauapi fa'aonaponei, e ofoina atu se malutaga tulaga ese ma fa'afiafiaga mo tagata fa'atauva'a o lo'o sailia se fa'afefiloi o le mafanafana ma le fa'amaoni i o latou aafiaga i fafo.

tourletent-product-tipitent-2 (7)

O le tipi, o lo'o fa'aaogaina fa'asolopito e tagatanu'u eseese i Amerika i Matu, o se fa'ailoga iloga o le olaga taufetuli ma o se molimau i le atamai o le tagata i le fa'atasi ma le si'osi'omaga. O lona foliga conical, e masani ona faia i pou laupapa ma paʻu manu, e maua uma ai le mautu i elemene ma le feʻaveaʻi mo ona tagata.

Saosaoa i luma i le taimi nei, ma o le tipi ua faia se suiga faʻaonapo nei, tuʻufaʻatasia lona matagofie faʻaonaponei ma mea faʻaonaponei ma mea lelei. O le taunuuga? O le fale'ie logo tipi—o se fale feavea'i, vateatea, ma matagofie e fa'ailoa ai tagata fa'atauva'a e fa'ao'o atu i le vao ma toe maua le fiafiaga o le olaga faigofie.

O le a le mea e setiina ai lefale'ie logo tipie ese mai i ona tulaga masani o lona faigofie. E le pei o RV lapopoa poʻo seti tolauapi laʻititi, o le faleʻie logo tipi e ofoina atu se auala laʻititi i nofoaga i fafo. O lona fola fa'ata'amilomilo e fa'amalosia ai le nonofo fa'atasi, fa'atupuina le lagona o le fa'atasia i latou o lo'o nofoia.

E le gata i lea, o le leai o ni puipui malo e mafai ai ona maua se poto masani i le natura. Va'ai faalemafaufau i le ala a'e i le gasē malie o laulaau, o lo'o fa'afefeteina i le susulu auro o le oso a'e o le la e fa'amama i le ie o le fale'ie, po'o le va'ava'ai atu i le lagi i le po ua tumu i fetu mai le mafanafana o lau ato moe. I totonu o se fale'ie logo tipi, e avea taimi uma ma avanoa e fa'afeso'ota'i ai ma le lalolagi fa'anatura.

tourletent-product-tipitent-2 (6)
tourletent-product-tipitent-2 (2)

O se tasi o mea e sili ona manaia o le fale'ie logo tipi o lona fa'aogaina. Pe o e alu i se malaga to'atasi, fiafia i se tafaoga alofa ma lou tagata taua, po'o le talimalo i se malaga tolauapi fa'atasi ma uo ma aiga, e mafai e le fale'ie logo tipi ona fa'afetaui ou mana'oga.

E le gata i lea, o lona feaveaʻi e avea o se filifiliga lelei mo nofoaga eseese i fafo, mai togavao mamao i faʻafiafiaga musika ma faʻatasiga tuafale. I se taumafaiga itiiti, e mafai ona e fa'atūina lau fale'ie logo tipi i so'o se mea e vala'au mai ai fa'alavelave, fa'aliliu so'o se nofoaga i se solomuli mafanafana i lalo o le lagi avanoa.

I se lalolagi ua iloga i le pisapisao faifai pea, o lefale'ie logo tipie tu o se faailo o le toafilemu ma le fiafia. E valaaulia ai i tatou e faagesegese, vavae ese mai mea faʻalavelave o le olaga faʻaonaponei, ma toe maua le fiafiaga faigofie o le olaga. Pe o e sailia na o oe i le vao, mafuta ma e pele i se afi o le tolauapiga, po o siva i lalo o fetu i se tausamiga musika, o le faleie logo tipi e ofoina atu se faitotoa i aafiaga e le mafaagaloina ma manatuaga tumau.

O lea la, o le isi taimi e te manaʻo ai mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau e tuʻua le faʻamafanafanaga o le faʻalapotopotoga ma faʻafeiloaʻi atu i le fusi vao o se faleie logo tipi. A uma mea uma, i le fusi o le natura, atonu e te mauaina le mea sili ona fiafia i ai: o le malaga e toe faʻafesoʻotaʻi ma lou tagata moni.

Upega tafa'ilagi:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Telefoni/WhatsApp/Skype: +86 13088053784


Taimi meli: Apr-30-2024